Wij zijn goed in - Paper Factory
21398
page,page-id-21398,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Wij zijn goed in

Wij zijn hét beste full-service marketingbureau voor het onderwijs
PaperFactory- hisstij ontwerp=profilering basisschool-logo basisschool-logo design basisschool
Huisstijlontwerp

Een professionele huisstijl zorgt voor een snelle herkenning van de school bij de doelgroep ouders. Samen met jou ontwerpen wij een logo op maat en wat de missie en visie van de school uit draagt.

Paperfactory-signing-buitenreclame-gevelborden-zichtbaar-profilering basisschool
Signing

De doelgroep van de school bevindt zich ruim 90% in de directe omgeving van de school. Daarom is het voor jouw school ook heel belangrijk om goed zichtbaar te zijn in en om de school.

PaperFactory-schoolkalender-schoolkalenderontwerp-schoolkalender maken-basisschool kalender
schoolkalenders

365 dagen zichtbaar zijn voor ouders met een professionele en functionele schoolkalender. De “give away” waar je écht iets aan hebt! Bekijk snel onze nieuwe kalenderontwerpen.

PaperFactory-Schoolgids-schoolkalenderontwerp-schoolkalender maken-basisschool kalender
schoolgidsen

Iedere school heeft een schoolgids. Een professionele schoolgids met de juiste uitstraling zorgt voor een positieve indruk bij ouders. Lees meer over hoe wij samen met jou aan de slag gaan.

Webdesign-website-maken-PaperFactory
webdesign

Een website maken is niet moeilijk, een goede website wel! Waarom staat de ene school wel bovenaan in Google en is de ander niet zichtbaar? Hoe lang blijven mensen op de site en welke pagina’s worden het best bekeken?

PaperFactory-schoolapp-communicatie app-profileringsmiddel basisschool
SchoolApp

Communiceren met ouders van nu, vraagt om communicatiemiddelen van nu. Met een schoolapp kun je makkelijk en snel ouders bereiken en informeren.

PaperFactory-Videopresentatie-filmpje basisschool Emmaus Rotterdam
video’s

Met je eigen video kun je goed laten zien wie je als school bent. Ook zijn video’s beter zichtbaar in zoekmachines zoals Google dan gewone tekstpagina’s. Samen met jou laten we zien wie je bent als school.

PaperFactory-schoolrapport-digitaalrapport-digitale rapporten-rapportomslag-rapportmap
Rapporten en omslagen

Als je als leerling goed je best hebt gedaan dat jaar of die periode, wat is er dan leuker om een mooi rapport mee te krijgen! Maar met een mooi rapport bedoelen we dat niet alleen inhoudelijk.

PaperFactory-jaarboek-afscheidsboekje groep 8-jaarboek maken-jaarboekideeen
Jaarboeken

Hoe leuk is het als leerling om bij het afscheid van de school een boek vol herinneringen mee te krijgen?
Het behalen van je diploma, die ene schoolreis,