Wie zijn wij - Paper Factory
21318
page,page-id-21318,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Wie zijn wij

Wij zijn hét beste full-service marketingbureau voor het onderwijs

Ons verhaal

Jullie zijn die school die helemaal met z’n tijd mee wil gaan! Informeren, begeleiden, een aantrekkelijke school zijn voor ouders en uiteraard vooral voor hun kinderen. Wat bepaalt dat ze voor jullie school kiezen?

Helemaal up-to-date als het gaat om digitale profilering, maar ook nog steeds rekening houden met ouders die graag op de hoogte gehouden willen worden op de Old Fashioned manier; Die graag iets tastbaars in handen willen hebben. Online- en offline zichtbaar; Voor al deze zaken kunt u niet om ons heen! Resultmakers!

Waar zijn we goed in?

Als je al jarenlang doet wat je doet, met veel plezier en daardoor een hele grote trouwe en zeer tevreden klantenkring hebt opgebouwd, dan is het logisch dat je ook een breed scala aan producten aan kan bieden. 

Onze missie

Wij zijn die mensen met een grote passie voor scholen en alle profileringsmiddelen die daar bij horen, al vele jaren lang! Onze missie… Zorgen dat jullie school zichtbaar is, herkenbaarheid uitstraalt, informerend naar kinderen, ouders en omgeving in de indentiteit waarin jullie jezelf helemaal kunnen vinden. En… met de communicatiemiddelen die het beste bij jullie passen!

PaperFactory-Van Brienenoordschool Rotterdam-basisschool-gevelbelettering-signing-vlag-banner-huisstijlontwerp
PaperFactory-basisschool profilering-identiteit-huisstijlontwerp basisschool-Klimophoeve
PaperFactory-schoolkalenderontwerpen-schoolkalender maken-schoolkalender ideeen
PaperFactory-Marga Klompeschool RVKO Rotterdam-basisschool-gevelbelettering-signing-vlag-banner-huisstijlontwerp

Maak kennis met onze mensen

Ontmoet een aantal van onze collega’s, die door hun kennis en kunde het verschil maken voor jouw school.

PaperFactory-schoolapp-app voor basisschool-communicatie
PaperFactory-sigining-gevelbord-basisschool-naambord-profilering-zichtbaar-zijn-huisstijl-Basisschool-Paus Joannes-Bleiswijk.png
PaperFactory-Over de slinge Rotterdam-basisschool-gevelbelettering-signing-vlag-banner-huisstijlontwerp
PaperFactory-sigining-gevelbord- basisschool-naambord-profilering-zichtbaar zijn-huisstijl-Basisschool Klimophoeve-Bleiswijk
PaperFactory-video-profilering-basisschool-zichtbaar zijn
PaperFactory-webdesign-website ontwerp-website maken-basisschool

365 dagen zichtbaar zijn voor ouders van nu

Richting onze klanten

Zorgen dat jullie school gezien wordt, herkenbaar is en opvalt. Op de manier die ook voor jullie goed voelt en met de profileringsmiddelen die het beste bij jullie passen.

Richting ons team

Samen groeien, ontwikkelen, hard werken en ook plezier maken. Met voldoende ruimte voor inbreng voor jouw ideeën en ambities. Vandaag beter dan gisteren, morgen beter dan vandaag.

Richting partners

Relaties ga je aan voor langere tijd. Ze zijn gebaseerd op vertrouwen en respect. Samen creëren we win-win situaties.