Webdesign - Paper Factory
21617
page,page-id-21617,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Webdesign

Online zichtbaar zijn voor ouders van nu

Het is niet meer weg te denken… Een goede website! En waar de website enige jaren geleden nog dienst deed als ondersteuning is het nu vaak de eerste plaats waar naar op zoek gaan wanneer zij geïnteresseerd zijn in een een school in hun directe omgeving. Een website moet er aantrekkelijk uitzien, meteen een goed overzicht geven waar alles te vinden is, uitnodigend om te lezen, interactief waar mogelijk en wat heel belangrijk is… De website moet goed gevonden worden!

Een (simpele) website in elkaar zetten kunnen inmiddels velen, maar wordt er dan rekening gehouden met de optimale benutting van zoekmachines? Het gebruik van die kernwoorden en optimalisatie van teksten en afbeeldingen zodat

jouw ranking steeds verbetert en jij dus steeds hoger in de lijst komt te staan? Wordt er gedacht aan de ideale klantbeleving? En kunnen de bezoekers heel makkelijk terecht met vragen, feedback en andere manieren van interactie?

De mensen van Resultmakers zijn zich de afgelopen jaren gaan specialiseren op websites om al deze factoren te kunnen integreren in jouw website. En doordat deze wereld ook steeds veranderd volgen wij op de voet wat er nieuw en wat er gewijzigd is, blijven we up-­to­-date door studie en opleidingen en stellen onszelf iedere dag de vraag? Hoe kan het nog beter!

Mensen

1
team-8
Website_ Theriaschool
PaperFactory-webdesign-website onderwijs-schoolprofilering

Maak kennis met Resultmakers

Wil je ook een professionele website of heb je vragen? Maak vrijblijvend een afspraak of stel hier je vraag.

6
2
7
Website_Emmausschool
team-4
Website Resultmakers

De kracht van een goede website?

Up-to-date

Een goede website draagt bij aan een goede informatiebron voor ouders en leerlingen. Het is met een website mogelijk om ouders en leerlingen op de hoogte te houden met het laatste nieuws over de school.

Vindbaar

Met een goede website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines is jullie school beter vindbaar. Dit heeft een positief effekt op de identiteit en betrouwbaarheid van de school.

Professioneel

Een goede website leidt tot een professioneler en betrouwbaarder beeld van de school.

FAQ

Een goede website is in deze tijd ook voor een school heel belangrijk. Een goede website creeërt een professioneel beeld van de school en verhoogt de betrouwbaarheid.

In een krimpende markt is het juist heel belangrijk om goed gevonden te worden. Dit verhoogt zeker de kans op extra nieuwe leerlingen.

Jazeker, iedere website die Paperfactory maakt heeft ook een nieuwsberichten module. Zo kunnen jullie zelf gemakkelijk nieuwsberichten of een blog anmaken.