Sociale media zijn ideaal voor scholen - Paper Factory
22484
single,single-post,postid-22484,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
Children at school

Sociale media zijn ideaal voor scholen

Veel scholen zijn er wat huiverig voor maar sociale media zijn ideaal voor scholen om zich te profileren en hun relatie met leerlingen en ouders te verbeteren. In deze blog bekijken we de mogelijkheden die de verschillende sociale media platformen een school kunnen bieden.

Twitter: Twitter helpt scholieren bij hun taalvaardigheid omdat het ze dwingt hun boodschap kort en gevat te formuleren. Daarnaast is het ook een ideaal platform om de wereld te informeren over de laatste nieuwsontwikkelingen rondom de school.

Facebook: Facebook is een ideaal medium om contact te maken en een band te vormen met oud-leerlingen en toekomstige leerlingen en hun ouders. Facebook is één van de belangrijkste sociale media platformen voor de jeugd. Daar kan de school niet langer omheen.

Pinterest: Maak groepen aan en deel belangrijke websites en documenten via Pinterest. Het helpt de scholieren bij hun huiswerk en zal hun interesses in het vak doen vergroten.

Instagram: Krijg ‘een gezicht’ op de sociale media door het plaatsen van foto’s. Dat kunnen foto’s zijn van evenementen op school of van een lesmethode die wordt toegepast.

Onderschat de sociale media niet want, in feite, zijn ze ideaal voor scholen. Neem contact op met de Paperfactory. We leggen het graag uit.  

No Comments

Post a Comment