Signing - Paper Factory
21518
page,page-id-21518,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Signing

Zichtbaar in de omgeving van jullie school

Hoe herkenbaar moet jouw school zijn voor jullie omgeving? De doelgroep van jouw school bevindt zich ruim 90{f6a29507abd576b7bc3a6ed516741050173eab0aaf35821eb4d29af6a56fe9b6} in de directe omgeving van de school. En aangezien de “markt” van nieuwe leerlingen op dit moment niet groeit en eerder krimpt, is het voor jouw school ook heel belangrijk om goed zichtbaar te zijn in en om de school. Resultmakers kent alle ins- en outs als het gaat om signing.

Wat verstaan we nu eigelijk onder signing? Signing of buitenreklame is een verzamelnaam voor produkten die ingezet kunnen worden om jullie school te promoten of (extra) herkenbaarheid geven. Tot deze produkten behoren o.a. gevelborden, vlaggen, banners (of banieren), (raam) stickers en belettering. Wil je graag meer informatie of wil je graag een vrijblijvend bezoek van onze scholenadviseur? Neem dan snel contact met ons op!

 

Ons werk

PaperFactory-Van Brienenoordschool Rotterdam-basisschool-gevelbelettering-signing-vlag-banner-huisstijlontwerp
PaperFactory-sigining-gevelbord- basisschool-naambord-profilering-zichtbaar zijn-huisstijl-Basisschool Klimophoeve-Bleiswijk
PaperFactory-Marga Klompeschool RVKO Rotterdam-basisschool-gevelbelettering-signing-vlag-banner-huisstijlontwerp
PaperFactory-sigining-gevelbord-basisschool-naambord-profilering-zichtbaar-zijn-huisstijl-Basisschool-Paus Joannes-Bleiswijk.png

Wil jij ook zichtbaar zijn met signing?

Maak snel een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

PaperFactory-Paus Joannes RVKO Rotterdam-basisschool-gevelbelettering-signing-vlag-banner-huisstijlontwerp
PaperFactory-Over de slinge Rotterdam-basisschool-gevelbelettering-signing-vlag-banner-huisstijlontwerp
PaperFactory-siging-Basisschool Pieter Bas-gevelbord-vlag profilering basisschool
PaperFactory-Basisschool Pantarijn Rotterdam-gevelbord-signing zichtbaar zijn-vlag-banner-schilderwerk basisschool
PaperFactory-Theresiaschool Rotterdam-basisschool-gevelbelettering-signing-vlag-banner-huisstijlontwerp
PaperFactory-basisschool witte vrouwen utrecht-signing-gevelbord-ontwerp-vlag-banner

De kracht van buitenreclame

Zichtbaar

Zoals we eerder al hebben aangegeven is het in een krimpende markt een must voor jullie om goed zichtbaar te zijn. Een essentieel onderdeel van deze zichtbaarheid is daarom ook een goede buitenreklame.

Herkenbaar

Als de buitenreclame helemaal goed is afgestemd op jullie huisstijl leidt dat tot een betere herkenbaarheid van jullie school. Leerlingen en ouders kiezen eerder voor een school met een goede herkenbaarheid.

Professioneel

Een goed gevelbord, banner of raamsticker geven de school een professionele uitstraling. Onmisbaar op dit moment!

FAQ

Basisscholen hebben een beperkt budget, daarom is signing (gevelbord, vlag, stickers, banner) een uitstekende manier om voor een laag budget je doelgroep te bereiken.

Met signing, ook wel buitenreclame genoemd, kun je effectief zichtbaar zijn voor je doelgroep. Je doelgroep bevindt zich immers lokaal en vaak binnen een straal van 5 kilometer. De kans dat je doelgroep langs de school komt is dus groot.

Een vlag heb je al vanaf 25 Euro, een gevelbord met standaard afmeting al vanaf 295 Euro en een banner vanaf 400 Euro.