paperfactory.nl/schoolkalenders-schoolkalenderontwerpen
21523
page,page-id-21523,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

schoolkalenders

365 dagen zichtbaar

Met je eigen schoolkalenders zorg je ervoor dat je het hele jaar in beeld bent bij ouders. Een schoolkalenders is dé “Give away” wat leuk is om weg te geven en wat ook nog eens functioneel is! Je houdt ouders continu op de hoogte van de gebeurtenissen die op school plaatsvinden. En dat op een hele duidelijke en overzichtelijke manier die niets te wensen overlaat. Makkelijk en snel een professionele schoolkalender maken met de gratis kalender ontwerpen van de Resultmakers.

We mogen wel zeggen dat de schoolkalender nog steeds een van ons meest succesvolle producten is, die ondanks het huidige digitale tijdperk nog steeds niet weg te denken is. Een schoolkalender met een grote veelzijdigheid als het gaat om formaat, kleur, afwerking en lay­out, maar met de kwaliteit die staat als een huis.

Bekijk hier de kalenderontwerpen voor schooljaar 2018/2019!

Wilt u meer weten over onze schoolkalenders of vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan snel onderstaand formulier in!

Onze schoolkalenders

PaperFactory-schoolkalender ontwerp-schoolkalender maken-schoolgids-basisschool profilering13
PaperFactory-schoolkalender ontwerp-schoolkalender maken-schoolgids-basisschool profilering6
PaperFactory-schoolkalender ontwerp-schoolkalender maken-schoolgids-basisschool profilering8
PaperFactory-schoolkalender-ontwerp-schoolkalender-maken-mooie-kalender-goedkope-kalender-Maarten2

Bekijk onze nieuwste kalenderontwerpen

Een schoolkalender is een echte “Give away” waar je iets aan hebt! Met je eigen professionele schoolkalender maak je écht het verschil door 365 dagen zichtbaar te zijn bij ouders.

PaperFactory-schoolkalender ontwerp-kalenderhaak-kalender maken-profilering basisschool-schoolgids-kalender ontwerp
PaperFactory-schoolkalender-ontwerp-schoolkalender-maken-mooie-kalender-goedkope-kalender-Sebastiaan2
PaperFactory-schoolkalender-ontwerp-schoolkalender-maken-mooie-kalender-goedkope-kalender-Fleur2
PaperFactory-schoolkalender ontwerp-schoolkalender maken-schoolgids-basisschool profilering3
PaperFactory-schoolkalender ontwerp-schoolkalender maken-schoolgids-basisschool profilering10
PaperFactory-schoolkalender ontwerp-schoolkalender maken-schoolgids-basisschool profilering2

Wat is de kracht van een schoolkalender?

Informatief

Een schoolkalender is de meest praktische manier voor leerlingen en ouders om alle informatie van de school direct bij de hand te hebben. Belangrijke data, telefoonnummers en andere specifieke informatie over de school.

Overzichtelijk

Een goede schoolkalender is overzichtelijk. Alles wat een leerling of ouder over de school wil weten is terug te vinden in de schoolkalender.

Identiteit

Ook een goede schoolkalender draagt bij aan de indentiteit van de school en dit resulteert weer in een betere herkenbaarheid en straalt betrouwbaarheid uit.

FAQ

Ja, een sschoolkalender is zeker interessant voor jouw school. Met de schoolkalender ben je altijd binnen handbereik voor je bestaande ouders met praktische informatie over de school. Ook hangen ouders de schoolkalender op waardoor de schoolkalender met logo van de school ook zichtbaar is voor andere ouders.

Tekst kan in Word of als pdf worden aangeleverd. De kalendergegevens kunnen in Word, Excell, pdf, Google Calendar of in numbers worden aangeleverd. Foto’s mogen als jpg, minimaal 500 pixels!!

Ja natuurlijk mag je ook een kant en klare schoolkalender aanleveren. Wel graag als pdf.

Na aanlevering van jouw bestanden, duurt de opmaak maximaal 3 werkdagen. Correcties worden binnen 24 uur uit gevoerd. Het drukken van de schoolkalender duurt 1 week.

Tuurlijk mag dat. Je mag zoveel tekst pagina’s aanleveren die je in de schoolkalender wilt hebben. Daar zit, in tegenstelling tot andere aanbieders, geen beperking op. Ook mag je zelf bepalen waar en hoe je de tekstpagina’s geplaatst wilt hebben in de schoolkalender.

Ja dat mag. Wij hebben 2 soorten A-kwaliteit papier, glimmend en niet glimmend) in gramsgewichten van 90 grams tot 350 grams. Wel kan dit mogelijk een prijsaanpassing betekenen.

De prijzen in de shop zijn indicatief en gebaseerd op het bestelgedrag van de meeste scholen. De prijs van jouw schoolkalender kan dus iets afwijken, dit is bijvoorbeeld afhankelijk van papierkeuze of het aantal extra pagina’s.

Ja dat kan en de prijs is hetzelfde als de prijs per schoolkalender van de eerste bestelling!!! Je krijgt verzendkosten er bij.

Ja we hebben heel veel voorbeeld-schoolkalenders zelfs 🙂 Klik snel hierboven op “bekijk onze kalenderontwerpen” en je ziet dat we op basis van deze ontwerpen honderden varianten per jaar maken.

Ja dat kan. Stuur je logo, adresgegevens en de naam van de template die je mooi vindt en binnen 3 werkdagen krijg je van ons je schoolkalender-ontwerp op maat. Dit kan steeds worden aangepast totdat het ontwerp naar wens is 🙂