Rapporten en omslagen - Paper Factory
21609
page,page-id-21609,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Rapporten en omslagen

De kracht van een goed rapport…

Als je als leerling goed je best hebt gedaan dat jaar of die periode, wat is er dan leuker om een mooi rapport mee te krijgen! Maar met een mooi rapport bedoelen we dat niet alleen inhoudelijk. Het uiterlijk van een rapport mag er ook goed uitzien en het is daarnaast ook ontzettend leuk voor “later”, want een mooi rapport zal zeker bewaard worden!

Er zijn diverse manieren waarin we de rapportomslagen kunnen maken en hieronder geven we dan ook een 3­tal voorbeelden hoe dit uitgevoerd kan worden. Natuurlijk kunnen we ook met jullie meedenken als jullie net een ander idee hebben wat beter bij jullie school aansluit…

Mensen

team-4
Paperfactory_overleg_eindresultaat
team-2
team-3

Maak kennis met Resultmakers

Ben je ook nieuwsgierig naar onze professionele rapporten of heb je vragen? Maak vrijblijvend een afspraak of stel hier je vraag.

HG.0607-84.5
team-5
team-7
team-8
team-4
team-9

De kracht van een gedrukt rapport?

Professioneel

Een goed en mooi bedrukt rapport komt professioneel over. Dit verbeterd de uitstraling en hiermee betrouwbaarheid van de school.

Herinnering

Een mooi en professioneel bedrukt rapport zal bewaard worden. Het is immers één van de mooie herinneringen aan de school.

De school blijft in beeld

Wat is er leuker om je rapport te laten zien aan anderen. Als een rapport er dan ook nog eens goed uitziet is het een toegevoegde waarde voor de school, met andere woorden; de school blijft continue in beeld.

FAQ

Er zijn meerdere mogelijkheden als het gaat om een schoolrapport. Willen jullie het rapport zelf beschrijven of inprinten? Of willen jullie het als omslag, waar een geprint rapportvel in komt.

We zijn niet gebonden aan specifieke formaten m.a.w. ieder formaat dat jullie zelf wensen is mogelijk

Omdat er verschillende mogelijkgheden zijn, hebben we geen standaard prijzen. We kunnen jullie uiteraard op hele korte termijn wel een vrijblijvende offerte toesturen.