Resultmakers legt Carnaval 2017 vast - Paper Factory
22460
single,single-post,postid-22460,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
Paperfactory_carnaval_activiteiten

Resultmakers legt Carnaval 2017 vast

Afgelopen weekend is voor scholen onder de grote rivieren het carnaval losgebarsten. Hoewel het carnaval een religieuze boodschap heeft, is het voor veel scholen een moment om kinderen even helemaal kinderen te laten. Op een paar scholen legt Resultmakers alles vast voor later.

Resultmakers staat een grote variatie aan scholen bij. Van streng religiezue scholen tot scholen waar het kind haast helemaal wordt vrijgelaten. Wat alle scholen echter gemeen hebben is dat ze zich zo goed mogelijk willen presenteren.

Daarom staat Resultmakers verschillende scholen bij met het vastleggen van speciale momenten en evenementen. Wij filmen verschillende momenten en monteren dat tot een aardige clip of educatieve film. In dat laatste geval voegen wij ook informatie, voice-overs en animaties toe om de boodschap duidelijk te maken.

Zo ook met carnaval. Afgelopen donderdag en vrijdag hebben onze teams op verschillende scholen de carnavalsactiviteiten vastgelegd. Die opnames monteren we deze week tot een filmpje voor de website van de school, een digitale bijlage in een jaarboek of een educatief thema dat volgend jaar zal worden onderwezen.

Het door middel van video vastleggen van gebeurtenissen is een mooie manier om een blijvend statement te maken. Dat statement kan helpen de school te presenteren aan de buitenwereld, de leerlingen bij de activiteiten betrokken te houden of ouders en leerlingen wat extra’s te leren. Neem eens contact op met Resultmakers om de mogelijkheden te bespreken.

No Comments

Post a Comment