Ons werk - Paper Factory
21537
page,page-id-21537,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Ons werk

Huisstijlpausjoannes

Project: Paus Joannesschool in Rotterdam

Basisschool de Paus Joannesschool wilde graag een vernieuwing van het logo. We zijn hiermee aan de slag gegaan, het ontwerp gemaakt, waarvan wij dachten dat het het meest aansloot bij de wensen van de school en volgens de regels die zijn vastgesteld door het rvko bestuur. We hebben het logo geintegreerd in de gehele huisstijl en op deze manier aan de school gepresenteerd.

PaperFactory-basisschool profilering-identiteit-huisstijlontwerp basisschool-Klimophoeve

Project: Klimophoeve in Bleiswijk

Na volle tevredenheid van het schoolbestuur van de Paus Joannesschool mochten wij ook meedenken voor vernieuwing van de huisstijl van de Klimophoeve in Bleiswijk. Met dezelfde “look and feel”, maar in een net iets ander jasje zijn we ook met deze school tot een mooi eindresultaat gekomen.

PaperFactory-Videopresentatie-filmpje basisschool Emmaus Rotterdam

Project: Emmausschool in Rotterdam

Aan de Tidemanstraat in Rotterdam ligt de Emmausschool, een hele leuke basisschool met een hele goede reputatie. Waar extra aandacht voorop staat en echt een school die met de tijd mee gaat. Met de Emmausschool hebben wij ook al een jarenlange samenwerking, wat geresulteerd heeft in vele mooie projecten. We hebben het logo gemaakt en ook verzorgen wij al jarenlang de schoolgids die gecombineerd wordt met een kalender.

PaperFactory-Theresiaschool Rotterdam-basisschool-gevelbelettering-signing-vlag-banner-huisstijlontwerp

Project: Theresiaschool in Rotterdam

Aan de Strevelsweg in de wijk bloemhof in Rotterdam ligt de Theresiaschool. De Strevelsweg is een redelijk drukke straat met veel doorgaand verkeer. Het is daarom belangrijk om de geveluiting zo te creeeren dat de school goed opvalt. Omdat er voor de bouw van het pand van de school en redelijk donkere steen gebruikt is hebben we gekozen voor een duidelijke grote witte letters met de naam van de school. Omdat dit op het kleine plein aan de voorzijde van het pand een minder belangrijke rol speelt hebben we de keuze gemaakt voor een wit bord, waarop het gehele nieuwe logo van de school juist weer heel mooi uitkomt.

Paperfactory-signing-buitenreclame-gevelborden-zichtbaar-profilering basisschool

Project: Van Brienenoordschool in Rotterdam

De samenwerking tussen de Van Brienenoordschool en de Paperfactory is al jarenlang succesvol te noemen. Naast het logo dat wij voor deze school hebben mogen ontwikkelen maken wij ook al jaren al hun huisstijlitems en ook hun op maat gemaakte rapporten, een keurig verzorgd boekje waarin duidelijk alle cijfers, opmerkingen en voortgang van de leerling kan worden opgenomen...