Jaarboeken - Paper Factory
21613
page,page-id-21613,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Jaarboeken

Een blijvende herinnering…

Hoe leuk is het als leerling om bij het afscheid van de school een boek vol herinneringen mee te krijgen?
Het behalen van je diploma, die ene schoolreis, de sportmiddag, wie was de slimste leerling? wie het meest populair? of gewoon om na een aantal jaren eens terug te kijken naar dat klasgenootje waar je helemaal verliefd op was.

Gedrukte jaarboeken kunnen op vele manieren uitgevoerd worden; met een harde omslag, met een gelijmde afwerking of gevouwen en geniet. In verschillende formaten en kleuren. Jullie jaarboek wordt helemaal vormgegeven conform de huisstijl en de specifieke wensen van jullie school. Maar als de school toch het liefst zelf iets willen maken, dan hebben we ook verschillende standaard ontwerpen waar de school gratis gebruik van kan maken. Kortom… Geen jaarboek is hetzelfde. En… leerlingen ontvangen hun jaarboek in een mooie geschenkverpakking.

Resultmakers vervaardigd al meer dan 10 jaar lang de jaarboeken voor een groot aantal scholen. Dit houd niet alleen in dat we een grote expertise hebben opgebouwd en daardoor ook desgewenst jullie redactie gratis kunnen ondersteunen. Dit betekend ook dat we mee kunnen helpen om de kosten zo laag mogelijk te houden, niet alleen in het drukproces, maar ook bij bijvoorbeeld te verzending van het jaarboek.

Mensen

team-4
PaperFactoryjaarboeken maken-jaarboek ideeen-afscheidsboekje groep 8
team-2
team-3

Maak kennis met Resultmakers

Ben je ook zo nieuwsgierig naar onze jaarboeken of heb je vragen? Maak vrijblijvend een afspraak of stel hier je vraag.

HG.0607-84.5
team-5
Jaarboek
team-8
team-4
team-9

Wat is de kracht van een jaarboek?

Het leukste afscheidscadeau

Wat is er leuker om bij het afscheid te krijgen dan een mooi boek met alle bijzondere momenten die je de afgelopen jaren op je school met vriendjes, vriendinnetjes en lerareren hebt meegemaakt.

Een blijvende herinnering

Het blijft een heel speciaal moment om later met je partner, kinderen, kleinkinderen en vrienden samen in het jaarboek te bladeren en de herinneringen op te halen van vroeger.

De school is weer in beeld

Of het boek nu op een mooie plaats staat in de boekenkast staat of het wordt gezellig doorgekeken met familie en vrienden, de school is toch weer even in beeld en wie weet wat voor positief effect dat kan hebben?!

FAQ

Mail of bel ons, we nemen heel graag met jullie de stappen door hoe we samen ook zo’n mooi jaarboek kunnen maken.

Dat is afhankelijk van hoeveel foto’s en teksten jullie er graag in willen hebben, er is niet echt een gemiddelde, het blijft een product “op maat”

Omdat er zoveel vormen zijn waarin de jaarboeken gemaakt kunnen worden, denk hierbij aan formaat, dikte, afwerking etc. is de prijs van een jaarboek op aanvraag. We kunnen natuurlijk wel op een hele korte termijn een scherpe vrijblijvende offerte voor jullie maken.