Huiswerkagenda module voor de schoolapp - Paper Factory
22476
single,single-post,postid-22476,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
Paperfactory_huiswerk_agendamodule

Huiswerkagenda module voor de schoolapp

Resultmakers heeft haar schoolapp uitgebreid met een ‘huiswerkagenda’ module. Scholen die besluiten de huiswerkmodule voor de schoolapp te kiezen, geven hun docenten zo de mogelijkheid beter te begeleiden bij het maken van het huiswerk.

De huiswerkagenda module voor de schoolapp is de moderne versie van de overbekende agenda. Gewone agenda’s vormde een statussymbool en scholieren waren graag bereid veel geld te betalen voor mooie agenda. Dat was echter geen garantie dat die agenda op de juiste manier werd gebruikt.

De huiwerkagenda module voor de schoolapp van de Resultmakers is voor iedereen gelijk. Dankzij deze digitale agenda hoeven scholieren straks één boek minder mee te nemen. De digitale variant heeft het voordeel dat docenten scholieren kunnen helpen herinneren hun huiswerk uit te voeren.

De huiswerkagenda module voor de schoolapp is integraal onderdeel van de app. Dankzij deze module kunnen docenten aanvullende documenten of links uitwisselen met hun studenten, herinneringen plaatsen of leerlingen wijzen op doorgevoerde wijzigingen.

Deze module benadrukt het belang van het huiswerk, biedt scholieren structuur en verminderd de last van een zware boekentas.

De huiswerkagenda module van Resultmakers is slechts één module voor de schoolapp. Scholen kunnen zelf kiezen welke module ze willen uit de tientallen modules die de Resultmakers beschikbaar heeft.

No Comments

Post a Comment