De school app voor elk toestel
22466
single,single-post,postid-22466,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
Mobile communications and social networking concept: row of touchscreen smartphones with cloud of application icons isolated on white reflective background

De school app voor elk toestel

Resultmakers school werkt op zowel iPhone, Android, een Tablet als op PC. Voortaan is er geen enkel excuus meer om te claimen dat informatie niet was gedeeld. De schoolapp van Resultmakers is oprecht de school app voor elk toestel.

De schoolapp van Resultmakers is uniek voor elke school. De app wordt opgemaakt in de huisstijl van het instituut en is voorzien van de ‘bouwstenen’ die de betreffende school belangrijk vindt. Zo’n bouwsteen kan een interactieve agenda zijn, een klassen- of jaargang chat, modules waarmee leerlingen en personeel via de app kunnen worden ziek gemeld en nog veel meer.

De app kan eenvoudig worden geïntegreerd in het bestaande Leerling Administratie Systeem waardoor alle communicatie met de leerlingen op één plaats wordt opgeslagen. Indien gewenst is het mogelijk om bijlages aan het bericht toe te voegen. Daarbij maakt het niet uit op welk systeem of apparatuur het Leerling Administratie Systeem draait; de Resultmakers schoolapp is de schoolapp voor elk toestel.

Ontvangers van berichten kunnen in verschillende groepen worden onderverdeeld. Zo kunnen berichten naar ouders of leerlingen uit bepaalde klassen, jaargangen of focusgroepen worden gezonden.

De mogelijkheden zijn oneindig. Neem daarom contact op met Resultmakers zodat wij u alles kunnen toelichten.

No Comments

Post a Comment