De profilering van de basisschool is allesbepalend - Paper Factory
22472
single,single-post,postid-22472,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
Paperfactory_schoolervaring_basisschool_identiteit

De profilering van de basisschool is allesbepalend

Basisscholen kunnen de schoolcarriere van scholieren maken of breken. De basisschool is de eerste echte schoolervaring voor de leerling. Daarom is het belangrijk dat de scholieren zich aangetrokken voelen tot de betreffende school. De profilering van de basisschool is allesbepalend.

Voor veel ouders is het belangrijk dat de basisschool in de buurt zit maar ook de identiteit van de school mag niet worden onderschat. De basisschool biedt scholieren voor het eerst een echte leeromgeving. Daarom is het belangrijk dat de scholieren zich thuis voelen op hun plek.

De profilering van de basisschool is allesbepalend. Basisscholen die er in slagen om zich goed en informatief te presenteren, stellen de ouders vooraf in staat om een geïnformeerde keuze te maken. Die profilering van de basisschool dient informatief en consistent te zijn voor alle verschillende uitingen. Dat kan gaan om:

  • De website
  • Advertenties
  • Signage
  • Briefpapier
  • Sociale media
  • Enz.

Basisscholen die er in slagen om overal dezelfde boodschap te communiceren, weten zich het beste te profileren.

Resultmakers staat diverse basisscholen bij in hun profilering. Wij weten uit ervaring dat de profilering van de basisschool allesbepalend is. Neem eens contact op zodat wij u kunnen voorlichten over de diverse mogelijkheden.  

No Comments

Post a Comment